• Aktualno

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• Od 1. srpnja 2019. obvezno izdavanje e-računa javnim naručiteljima

02-07-2019

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je početkom listopada prošle godine, njegova je djelomična primjena počela 1. prosinca 2018. godine, a puna primjena počinje 1. srpnja 2019. godine. Naime, Zakonom je od početka prosinca prošle godine najprije uvedena obveza zaprimanja e-računa u postupcima javne nabave, a od početka...

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Oduševljenje mališana te njihovih roditelja biti će na vrhuncu, a cijeli će se Trg šareniti od balona različitih boja.

Udruženje obrtnika Samobor planira ovu akciju nastaviti u narednim godinama kao tradicionalnu promociju Samoborskih I Svetonedeljskih obrtnika u vrijeme Božićnih i Novogodišnjih blagdana.

Udruženje obrtnika Samobor svim svojim članovima, partnerima i suradnicima te djelatnicima Komorskog sustava želi Sretan Božić i uspješnu Novu 2017.g. godinu.

logo hok1

Logo Samobor