U Subotu na Samoborskom trgu kralja Tomislava 31.12.2016. u sklopu dočeka Nove godine u podne, Udruženje obrtnika Samobor i ceh ugostitelja Samobora će za samoborske mališane, ali i za ostale posjetitelje Samobora dijeliti balone i slastice.

Organizatori „dočeka Nove Godine u podne“ - TZ Samobor, Poduzetnički centar Samobor i Športski plesni klub Samobor dijeliti će balone i samoborske slastice, a sve u suradnji sa Udruženjem obrtnika Samobor i samoborskim ugostiteljima i slastičarima: RE-NI TRGOVINA, SLASTIČARNICA MONIKA, SLASTIČARNICA SLATKA TAJNA, SLASTIČARNICA MERCI, KAVANA LIVADIĆ i TREŠNJA OKIČKA, će podijeliti djeci preko 300 šarenih balona te isto toliko slatkih poklon paketa naših obrtnica.

Oduševljenje mališana te njihovih roditelja biti će na vrhuncu, a cijeli će se Trg šareniti od balona različitih boja.

Udruženje obrtnika Samobor planira ovu akciju nastaviti u narednim godinama kao tradicionalnu promociju Samoborskih I Svetonedeljskih obrtnika u vrijeme Božićnih i Novogodišnjih blagdana.

Udruženje obrtnika Samobor svim svojim članovima, partnerima i suradnicima te djelatnicima Komorskog sustava želi Sretan Božić i uspješnu Novu 2017.g. godinu.