Kontakti:
01/3360-129 | uo.samobor@hok.hr
Šmidhenova 34 | Rad sa strankama: 8h - 15h
 • Aktualno

  • Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika na Međunarodnom sajmu u Celju

   21-08-2019

   Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 12. rujna 2019. godine u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma), u okviru 52. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2019. godine, najvažnijeg sajma malog i srednjeg...

  • EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

   03-07-2019

   Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

  • 3D samoborska kremšnita

   12-06-2019

   Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

  1 2 3

Među mnoštvom izlagača svoja mjesta su pronašli i samoborski obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Samobor – „Cvjećarnica Orhideja“ iz Samobora, „Cvjetni atelje Markoci“ iz Rakovog Potoka i “N'D' Core dekoracije sa stilom“ iz Svete Nedelje. Naši vrijedni predstavnici na sajmu su pokazali umijeće cvjećarstva i svojim prekrasno dekoriranim štandovima privlačili mnoge posjetitelje. Cvjetne kreacije posebnost su svakog vjenčanja, lijepo dekorirane vjenčane sale uvijek podižu samu atmosferu vjenčanog slavlja, a naši obrtnici sa svojim znanjem i umijećem dekoriranja pokazali su kako mogu ispuniti sve želje budućih mladenaca.

Zahvaljujemo našim vrijednim obrtnicima na sudjelovanju na Sajmu i predstavljanju cvjećarske struke prema široj publici te im želimo još mnogo uspješnih sajmova i nastupa.