• Aktualno

• Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika na Međunarodnom sajmu u Celju

21-08-2019

Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 12. rujna 2019. godine u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma), u okviru 52. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2019. godine, najvažnijeg sajma malog i srednjeg...

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Među mnoštvom izlagača svoja mjesta su pronašli i samoborski obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Samobor – „Cvjećarnica Orhideja“ iz Samobora, „Cvjetni atelje Markoci“ iz Rakovog Potoka i “N'D' Core dekoracije sa stilom“ iz Svete Nedelje. Naši vrijedni predstavnici na sajmu su pokazali umijeće cvjećarstva i svojim prekrasno dekoriranim štandovima privlačili mnoge posjetitelje. Cvjetne kreacije posebnost su svakog vjenčanja, lijepo dekorirane vjenčane sale uvijek podižu samu atmosferu vjenčanog slavlja, a naši obrtnici sa svojim znanjem i umijećem dekoriranja pokazali su kako mogu ispuniti sve želje budućih mladenaca.

Zahvaljujemo našim vrijednim obrtnicima na sudjelovanju na Sajmu i predstavljanju cvjećarske struke prema široj publici te im želimo još mnogo uspješnih sajmova i nastupa.