Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HWK), poziva Vas da sudjelujete na seminaru

„Uvjeti poslovanja u Njemačkoj“.

Seminar će se održati u srijedu, 17. listopada 2018. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/I, Zagreb, s početkom u 13.00 sati.

Ukoliko razmišljate o širenju svoga tržišta van granica Hrvatske i Njemačka je zemlja u kojoj biste željeli ponuditi svoje robe i / ili usluge, ovakav je seminar odlična priprema za vas. Kako pronaći nove kupce i koje zahtjeve njemačko tržište postavlja pred one koji na njemu posluju, samo su neka od pitanja na koja će vam ovaj seminar ponuditi odgovore.

Seminar će se održati na hrvatskom jeziku, a za sudjelovanje obavezna je prethodna prijava putem priloženog obrasca na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ili putem telefona 01/ 4806-666 ili 072 000 026 od 08:00 do 12:00 sati. Broj sudionika je ograničen kapacitetom dvorane. Sudjelovanje je besplatno. Rok prijave je 15.10.2018.

Detaljne inforamcije na web stranici HOK-e: https://www.hok.hr/press/novosti/prijavite_se_na_seminar_uvjeti_poslovanja_u_njemackoj

Program (preliminarni)

12.30 – 13.00 Registracija

13.00 Uvod u seminar