Poduzetnički centar Samobor d.o.o. uz sufinanciranje Zagrebačke županije i Grada Samobora, organizira poslovne edukacije namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i djelatnicima Grada Samobora i javnih institucija. Radionica će se održati u četvrtak, 13. prosinca 2018., s početkom u 18:00 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor. Cilj radionice je stjecanje znanja za samostalno kreiranje i upravljanje Google AdWords kampanjama.

Opis:
Programom će biti obuhvaćene sljedeće teme: najvažnije postavke marketinške kampanje na web-u, SEO optimizacija web-stranica, oglašavanje, Google Analytics, analitika konkurencije: tko se još oglašava za iste ključne, poveznica opsega riječi i financijskog ulaganja, fenomenologija Ads riječi kada i kako odabrati „privlakuše“, „podupirače“ i „prodavače“, što znači „impression share“ i zašto je važan, korištenje ključnih riječi (eng. key word) i planera pokazivanja (eng. display planner) i karakteristike najzastupljenijih društvenih mreža.

Predavač:
Marko Hrnjak, certificirani Google Trainer i voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije - od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže.

Kotizacija:
Redovita cijena radionice iznosi 80 kn + PDV.

Prijave:
Prijavu na radionicu možete izvršiti putem prijavnice, koju možete preuzeti na web stranici: http://pcsamobor.hr/wp_dibs/wp-content/uploads/2018/12/Prijavnica_PCS.doc

Za sva pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve telefona 01/3336-830, 091/3325 348.