Na Novogradiškim glazbenim večerima i ove su se godine ljubitelji piva od 24.-26. kolovoza sa zadovoljstvom okupljali; predstavnici 8 malih pivovara predstavilo je svoja vrhunska piva. Među njima i samoborski obrtnik te inovator- Franjo Razum, vlasnik prve samoborske pivovare, čija je kvaliteta piva; Norca, Vilenaka i Coprnice,  već dobro poznata svima.

„ Sve što smo dopremili u Novu Gradišku se popilo. Iako nije bilo ocjenjivanja, svi koji su se vratili na naš štand imali su same riječi hvale za naša piva“-kaže Razum.

O značaju ove manifestacije jasno govori i podatak da je svojom nazošnošću, uz nezaobilazan kreativan i sadržajan govor, pivare podržao i ministar Gordan Maras. Posebno je naglasio da vrlo skoro treba očekivati i smanjenje trošarina za male proizvođače piva. Susretu je nazočio i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

Naš poznati proizvođač vrhunskog piva recepture slovačkog podrijetla, ječma, slada i hmelja iz Austrije te najvažnijeg sastojka-samoborske vode, najavljuje i prigodni meni koji će uskoro uvesti te savršeno pristajati uz okuse kvalitetnog piva.

Za sve koji još nisu a žele probati kvalitetu pravog samoborskog piva, lokaciju pivovare pronaći će ispod teksta.

razum1