Subota na Samoborskom trgu 19.12.2015. u sklopu 10. Samoborskog Božićnog sajma, bila je prava radost za Samoborske mališane koje su roditelji doveli na Božićni Sajam u Samobor, ali i za ostale posjetitelje u Samobor. Osim prigodnog dječjeg Programa i Djeda Mraza koji je zabavljao mališane, točno u podne počela je prava ekspanzija radosti. Djelatnici Udruženja obrtnika Samobor u suradnji sa Samoborskim slastičarkama: KAVANA LIVADIĆ, SLASTIČARNICA MONIKA, SLASTIČARNICA SLATKA TAJNA, SLASTIČARNICA MERCI, RE-NI i TREŠNJA OKIČKA, podijelili su djeci preko 200-ak šarenih balona te isto toliko slatkih poklon paketa naših obrtnica.

Oduševljenje mališana te njihovih roditelja bilo je na vrhuncu, a cijeli se Trg šarenio od balona različitih boja. Posebno su uživala nepca malih Samoboraca koji su uživali u okusima slastica.

Udruženje obrtnika Samobor planira ovu akciju nastaviti u narednim godinama kao tradicionalnu promociju Samoborskih I Svetonedeljskih obrtnika u vrijeme Božićnih blagdana.

Udruženje obrtnika Samobor svim svojim članovima, partnerima i suradnicima te djelatnicima Komorskog sustava želi Sretan Božić i uspješniju Novu 2016.g. godinu.