Udruženje obrtnika Samobor je organiziralo 2. radionicu i predavanje koju je održao SVIM tim, i to u prostorijama Udruženja ( Šmidhenova 34, Samobor). Radionica naziva: “Kako prodati sebe i uslugu?” održana je 15.svibnja 2017.g., od 18:00 do 21:00 sati, i to ovaj put uz sudjelovanje članica - sekcije cvjećara koji su također našli interes i bili izuzetno zadovoljni organizacijom i onim što su naučili na radionici.

Radionice su namijenjene vlasnicima i zaposlenicima kozmetičkih, pedikerskih i frizerskih salona, ali i svih onih koji su uslužne djelatnosti na području Samobora, Svete Nedelje i Stupnika.

Broj mjesta bio je ograničen, a odaziv obrtnica je bio više nego zadovoljavajući. Vrijednost radionice inače je 390,00 kn po osobi, no našim članovima Udruženje je pomoglo sa iznosom od 290,00 kn po prijavljenoj osobi.

Pozivamo sve zainteresirane članice i članove – frizere, kozmetičare i pedikere i sve druge koji su uslužne djelatnosti da prijave svoj interes za sudjelovanje na ovim i sličnim radionicama koje Udruženje organizira , jer samo tako možemo planirati i nove radionice na ovu ili slične teme koje bi zanimale naše članove.

Interes molimo prijaviti Stručnoj službi Udruženja obrtnika Samobor na broj telefona: 01/ 3360 129, ili pak putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor