Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je 08. veljače 2018. seminar: "Posebnosti pri izradi godišnje porezne prijave obrtnika i slobodnih zanimanja za 2017.g. i izmjene o oporezivanju samostalnih djelatnosti od 01.01.2017.g." koji je okupio brojne obrtnike/poduzetnike i njihove zaposlenike.

Teme ovog seminara bile su zanimljive kako obrtnicima tako i poduzetnicima, jer su mogli čuti iz prve ruke novosti i obveze u poreznom izvještavanju koje se od njih traže u narednom razdoblju.

Predavačica je tijekom punih 2 sata detaljno i precizno prezentirala ovu stručnu temu, a bilo je vremena i za brojna pitanja koja su imali sudionici. Na seminaru su i artikulirani i problemi s kojima se, poglavito računovodstveni servisi, susreću tijekom izvršavanja svih obveza prema poreznoj upravi.

Udruženje se ujedno zahvaljuje svim sudionicima i svim onima koji su podržali i pohvalili organizaciju ovog seminara.