Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je radionicu za vlasnike frizerskih i kozmetičarskih salona, cvjećarskih i krojačkih obrta i svih uslužnih djelatnosti na temu: “Moj idealni cjenik“. Radionica je održana 06. ožujka 2018.g., od 17:00 do 20:00 sati u prostorijama Udruženja, a vodile su je stručne predavačice iz SVIM TEAMA – Ivana Mišić Lokar i Sanja Varlaj, sa preko 20 godina radnog iskustva u „beauty“ industriji i kao poslovni savjetnici u sektoru uslužnih djelatnosti.

Tijekom radionice, polaznici su saznali:

• Što sve određuje kakav će biti cjenik?

• Na koje faktore treba voditi računa kod formiranja cijene usluge?

• Zašto je vizija vlasnika poslovanja izuzetno važna za formiranje cijena usluga?

• Koji klijenti donose profit, a koji ne!

• Koji su nam alati na raspolaganju da olakšamo komunikaciju cijene i podizanja cijena u salonu?

Kroz savjetovanja, razgovore, izmjene iskustava i edukaciju, polaznici ove radionice su saznali mnoge vrijedne informacije kako da svoje cjenike oforme, definiraju, prilagode pojedinim klijentima a sve u cilju boljeg vlastitog poslovanja. Mnoga pitanja, razmišljanja i dileme su se uspjele raspraviti tijekom puna 3 sata koliko je trajala ova radionica. Naši članovi uspjeli su na kvalitetan saznati više o svom poslovanju, ali i međusobno se bolje upoznati te razmijeniti svoja iskustva iz vlastitog poslovanja.

Udruženje je sufinanciralo troškove ove radionice i to ovaj put za članove više sekcija struka: frizere i kozmetičare, krojače, cvjećare i računovođe, a koji su na kraju radionice zajednički zaključili da imaju iste probleme i slične vizije u svojim poslovima.

Pozivamo sve zainteresirane članove Udruženja (obrtnike i dobrovoljne članove) da prijave svoj interes za sudjelovanje na radionicama i edukacijama tako da Udruženje može planirati nove radionice na slične teme. Interes molimo javiti Udruženju obrtnika Samobor na broj telefona: 01/ 3360 129, ili pak putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..