Tvrtka Lim Samobor, koja je u vlasništvu mladog poduzetnika Ivana Kodrića, završila je dana 20. 07. 2016. provedbu projekta Povećanje razine konkurentnosti tvrtke Lim Samobor kroz razvoj internih ljudskih resursa koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa 2007. – 2013. Projekt je trajao 12 mjeseci te je bio usmjeren na jačanje ljudskog kapitala tvrtke kao jednog od nosioca daljnjeg razvoja poslovanja.

U sklopu projekta je održano je ukupno 17 edukacija, u okviru kojih su educirana 64 zaposlenika tvrtke te su stečena 133 uvjerenja o završenim edukacijama. Edukacije su bile usmjerene na razvoj kompetencija koje tvrtka smatra ključnim za daljnji razvoj poslovanja pa su tako ojačane kompetencije zaposlenika u područjima nabave, prodaje, financija, računovodstva, upravljanja kvalitetom, upravljanja skladišnim i proizvodnim procesima te upravljanja projektima. Također, provedene su i edukacije usmjerene na razvoj jezičnih vještina zaposlenika kao i na razvoj opće informatičke pismenosti te korištenje naprednih aplikacija za izradu proračuna i kalkulacija.

Zahvaljujući provedenim edukacijama očekuje se da će tvrtka dodatno ojačati svoj konkurentski položaj na domaćem i međunarodnom tržištu u vidu povećanja efikasnosti planiranja i upravljanja poslovnim procesima, lakšem sklapanju poslova na međunarodnom tržištu te poboljšanju i optimizaciji internog sustava izvještavanja.

lim eulogos

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Lim Samobor d.o.o.