• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3

Robert Bašić, vlasnik obrta za izradu i popravak električnih žičanih instrumenata i izvođačku umjetnost Kontrola Zvuka, kao gitarist zagrebačkog country/rock benda Country Strike, sudjelovat će na Texas Sounds International Music Awards koji se održava od 13. do 16. listopada u Jeffersonu, SAD. U sklopu te manifestacije održat će se i prezentacija njegovih električnih ručno rađenih gitara od drva. Ovaj talentirani obrtnik sa 16 je godina izradio prvu gitaru, a uskoro su postale pravi hit među domaćim glazbenicima. Do sad ih je napravio preko 50. Vrijeme potrebno za izradu jedne gitare je otprilike mjesec dana, a koristi javor, jasen, mahagonij, palisander, orah, ebanovinu i druga drva.

Country Strike osnovan je 2011., a već je osvojio dvije nagrade na prestižnom Texas Sounds International Country Music Awards - "Entertainer of the year" i "Personality of the year" koje su izborili u konkurenciji od 30 glazbenika iz cijelog svijeta 2015. godine.

Udruženje obrtnika Samobor čestita gosp. Robertu Bašiću na ovom velikom uspjehu!“

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor