• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3

Program Usavršavanja se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela u ukupnom trajanju od 240 šk. Sati, a cijela edukacija će se održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru tijekom listopada i studenog u dogovornom terminu sa samim polaznicima.

Polaznici ovog programa su: vlasnici tvrtki/obrta i njihovi zaposlenici, ali i nezaposlene osobe te sve osobe koje žele usavršiti svoja znanja u tom području. Svi Polaznici nakon uspješnog završetka ovog programa dobivaju upis usavršavanja u svoje E- radne knjižice te što je najvažnije potrebna znanja koja će im pomoći na njihovim radnim mjestima, ali i pomoći naći novo zaposlenje.

Nakon pomne pripreme samog projekta i dobre marketinške promocije organizatora, prijavilo se više od 20 zainteresiranih polaznika, a POU Samobor je imalo „slatke brige“ oko formiranja 2 grupe polaznika, jer je interes premašio sva očekivanja. Ovo pokazuje da u Samobor i Svetoj Nedelji ima dovoljno interesa u gospodarstvu za ovakvu vrstu edukacije te da postoji potreba za dodatnom edukacijom u ovom sektoru.

Udruženje se zahvaljuje svim koji su sudjelovali u organizaciji ove edukacije, a posebice Zagrebačkoj županiji koja je financijski pomogla ovom projektu. Posebice se zahvaljujemo našim obrtnicima koji su se odazvali ovom projektu te prijavili sebe i svoje zaposlenike kao polaznike usavršavanja.

Nadamo se da će ovo biti samo početak redovite edukacije za CNC OPERATERA u POU Samoboru te da možemo očekivati sljedeću grupu polaznika već na proljeće 2017.g.

Izvor: Udruženje obrtnika Samobor

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor