• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3

Nakon pomne pripreme samog projekta i dobre marketinške promocije organizatora, prijavilo se više od 20 zainteresiranih polaznika, a Udruženje je imalo „slatke brige“ oko formiranja grupa polaznika, jer je interes premašio sva očekivanja.

Polaznici ovog programa su: vlasnici tvrtki/obrta i njihovi zaposlenici, ali i nezaposlene osobe te sve osobe koje žele usavršiti svoja znanja u tom području. Svi Polaznici nakon uspješnog završetka ovog programa dobili su upis usavršavanja u svoje E- radne knjižice kao dokaz svog znanja koja su usvojili, a koja će im pomoći na njihovim postojećim ili budućim radnim mjestima.

Ovo pokazuje da u Samobor i Svetoj Nedelji postoji potreba u gospodarstvu za ovakvom vrstom dodatne edukacije. Nadamo se da će ovo biti samo početak redovite edukacije za CNC OPERATERA, a interes je već toliki da se formirala i 2. grupa polaznika koji pohađaju ovu jako kvalitetnu edukaciju bitnu za razvitak prerađivačke industrije na području Samobora zagrebačke županije.

Udruženje se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u organizaciji ove edukacije, a posebice Zagrebačkoj županiji koja je financijski pomogla ovom projektu. Posebice se zahvaljujemo našim obrtnicima koji su se odazvali ovom projektu te prijavili sebe i svoje zaposlenike kao polaznike usavršavanja. 

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor