• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3

Okvirne procjene pokazuju da bi uvođenje licenciranja stajalo oko 30.000,00 kn, a obveza bi se odnosila na više od 14.000 poslovnih subjekata što bi neminovno poskupjelo usluge računovodstava tj. povećalo troškove malih i srednjih poduzetnika.

Hrvatska obrtnička komora se poziva, zajedno sa ostalim stručnim udrugama i organizacijama poslodavaca, na brojne propise i reformski okvir kojeg je Vlada RH donijela u cilju poreznog rasterećenja poduzetnika i povoljnijeg poslovnog okruženja.

Udruženje obrtnika Samobor se zahvaljuje našim angažiranim članovima Ceha intelektualnih usluga koji su aktivno sudjelovali u lobiranju da se obveza licenciranja odgodi i da se računovodstvenim servisima da prilika da se slobodno razvijaju na tržištu.

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor