• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3

Edvin je majstor graver, brusač i dizajner te vodi kompletnu proizvodnju. Dok je on više usmjeren na klasične motive i dizajne, Petra dizajnira i gravira pretežno motive prirode, nazive i natpise prema željama klijenata.

U njihovoj ponudi se nalaze vaze, zdjele, pepeljare, čaše, kaleži, boce, vrčevi i drugi predmeti u raznim veličinama, dizajnu i oblicima. Među najtraženijim artiklima su personalizirane čaše za vino. Klijenti ih rado kupuju za osobnu upotrebu, ali i kao dojmljiv dar za mnoge prigode, navodi Petra. Artikli su dostupni u dućanima sa suvenirima diljem Hrvatske te u njihovoj proizvodnji i veleprodaji u samoborskim Rudama.

U budućnosti se u obrtu SAKI nadaju kako će još više prepoznat unikatnost i kvalitetu njihova rada te da će se poslovanje nastaviti pozitivno razvijati.

„Ovaj zanat mi je u genima. U tome sam cijeli život, a brat i ja smo odrasli gledajući roditelje u radioni. Pokreće me ljubav prema poslu i svaki komentar doživljavam osobno. Najviše me motivira kada ljudi prepoznaju ljubav koja je ‘ugravirana’ u svaki proizvod“, objašnjava Petra.

 Izvor: http://www.zagrebcrafts.hr/obrt-saki/http://www.zagrebcrafts.hr/obrt-saki/

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor