• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3

Ukupna vrijednost projekta sa svim planiranim aktivnostima je 359.250,00 kuna, a STT TRKEŠ je Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020., dodijeljen iznos od 146.432,00 kuna. Ugovor je potpisan 20. listopada 2017. godine.

STT2 eulogo

Cilj ovog projekta je poticanje rasta obrta kroz povećanje konkurentnosti i tržišne pozicije obrta na domaćem i inozemnom tržištu. Povećanjem konkurentnosti dovest će do povećanje prihoda, tržišnog udjela i ulaska na nova tržišta te otvaranja novih radnih mjesta. Projekt obrta STT TRKEŠ uključuje rekonstrukciju, dogradnju i stavljanje u funkciju proizvodne hale za smještaj novih alata za proizvodnju, kupovinu i montažu alata i naprava, te promidžbu u vidljivost projekta.

U novoj prostornoj jedinici planiran je smještaj novih alata za proizvodnju koji će biti u funkciji jačanja tržišne pozicije i rasta. Projekt će osigurati uvjete za rast i napredak, privlačenje potencijalnih poduzetnika iz okolice, manje troškove poslovanja, dobre radne uvjete te niz koristi usmjerenih jačanju konkurentnosti poslovanja STT TRKEŠ.

Realizacijom ovog projekta kroz nabavu visokotehnološke opreme i kvalitetnu rekonstrukciju postojećih objekata postavit će se temelji za razvoj novih usluga obrta STT TRKEŠ, orijentiranog na prerađivačku djelatnost i baziranu na znanju, tehnologijama i inovativnosti.

Planirano trajanje provedbe projekta je 12 mjeseci, a aktivnosti projekta su već započele te se završetak projekta očekuje u što kraćem roku.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 • Ime korisnika: STT-TRKEŠ, obrt za proizvodnju opreme, strojeva i uređaja od metala

 • Vrijednost projekta: 359.250,00 kn

 • Iznos EU potpore: 146.432,00 kn

 

Isključenje odgovornosti:

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost STT-TRKEŠ obrta za proizvodnju opreme, strojeva i uređaja od metala.

 

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor