Tako su samoborski obrtnici – slastičarnice Re-Ni trgovina, Merci, slastičarnica Monika, Livadić te Okićka Trešnja – darovali ovih dana božićne kolače koji su odmah proslijeđeni, najprije dvjema obiteljima na Žumberku, a potom i drugim korisnicima Crvenog križa Samobor.

Nakon božićnog darivanja, Udruženje je sudjelovalo u organizaciji „dočeka u podne“ kojeg sad već tradicionalno organiziraju Grad Samobor, turistička zajednica i Športski plesni klub Samobor. Zadnjeg dana u godini nudili su se brojni raznoliki domaći autohtoni proizvodi obrtnika i OPG-ova, a većina nije propustila ni "oteščajec" prije ručka - domaće kuhane češnofke i kuhano vino, kojima su ih počastili Igo-Mat i samoborski vinari.

U slatkom iščekivanju nove 2018., s uvijek istom željom da nam bude bolja i uspješnija od prethodne, već od 10 sati krenuo je na glavnom gradskom trgu i zabavni glazbeni program uz nastupe Dječjeg zbora Samoborček, mažoretkinje Unity S-a i Športskog plesnog kluba Samobor.

Udruženje je dalo svoj obol organizaciji „dočeka u podne“ dodjelom najmlađim Samoborcima preko 350 balona na kojima su bili znakovi naših slastičarnica i trgovina.

Zahvaljujemo se našim obrtnicima koje su sudjelovale u ovim božićnim akcijama: obrtu Livadić, trešnji okički, re-ni trgovini, slastičarnici Moniki, a koje su lijepo ukrasile svoje izloge za božićne blagdane i tako ukrasile Samobor. Nadamo se da će ova akcija Udruženja biti tradicionalna i da će se sljedeće godine uključiti još veći broj obrtnika u donacijama najpotrebitijim.

Udruženje vam želi sve najbolje u Novoj 2018. godini i neka vam bude onakva kakvu si sami poželite.

{phocagallery view=category|categoryid=146|limitstart=5|limitcount=0}

logo hok1