Kontakti:
01/3360-129 | uo.samobor@hok.hr
Šmidhenova 34 | Rad sa strankama: 8h - 15h
 • Aktualno

  • Radionica: Komunikacijske vještine u poslovanju

   14-02-2020

   Poslovni Klub TOP PODUZETNIK Vas poziva 26. i 27. 2. 2020., od 16:00 – 20:00 sati , Šmidhenova 34, Samobor, na poduzetničku radionicu na kojem ćete saznati važne informacije i iskustva o Komunikacijskim vještinama u poslovanju.

  • Subvencionirane kamatne stope na kredite za obrtnike i poduzetnike

   13-02-2020

   Zagrebačka županija subvencionirat će kamatne stope na kredite mikro, malim i srednjim poslovnim subjektima koji ulažu na njenom području u visini jednog postotnog boda, i to za tri kreditna programa Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) s kojom je županija sklopila ugovor o poslovnoj suradnji.

  • Prilika za Erasmus+ projekt u Samoboru

   06-02-2020

   Od 30.03. do 05.04. mladi iz Samobora imaju priliku sudjelovati u Erasmus+ projektu "Coolinary Youth, usmjerenom na podizanje svijesti i razumijevanja mladih o različitim kulturnim naslijeđima u gastronomiji i različitim kulturološkim razlikama.

  1 2 3

Informativni kalkulator „Dobro je biti obrtnik“ jednostavnim načinom izračuna omogućuje individualni pristup za svakog obrtnika, temeljem kojeg će se moći odlučiti za najisplativiju vrstu oporezivanja. Naime, jedini organizacijski oblik poslovanja u Hrvatskoj koji može mijenjati svoj porezni status je upravo obrt. Jednom kad registrirate obrt, tada možete izabrati i način oporezivanja (paušalno oporezivanje, plaćanje poreza na dohodak ili plaćanje poreza na dobit). Ukoliko krenete s jednim načinom, a naknadno zbog razvoja vaše poslovne situacije uočite da bi vam drugi način bio povoljniji, tada početkom godine možete vrlo jednostavno promijeniti način oporezivanja.

Kalkulator možete pronaći na ovoj poveznici: Kalkulator Dobro je biti obrtnik.xls

logo facebook

UOS katalog

UOS top poduzetnik

UOS startup

UOS price

 

artifex