• Aktualno

• Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika na Međunarodnom sajmu u Celju

21-08-2019

Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 12. rujna 2019. godine u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma), u okviru 52. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2019. godine, najvažnijeg sajma malog i srednjeg...

• EU natječaj: "Inovacije u S3 područjima"

03-07-2019

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacije u S3 područjima”, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

1 2 3

Cijene gradskih vrtića nisu se mijenjale kroz posljednjih osam godina, a s 1.000 kuna po djetetu sufinancira se cijena privatnih vrtića kojih je ukupno šest. Isti je broj i obrta za čuvanje djece, „dadilja“, koje Grad sufinancira s 1.000 kuna mjesečno za cjelodnevni boravak i 500 za poludnevno čuvanje.

Tako o samoborskim mališanima brinu „Limači“, „Pandino gnijezdo“, „Veseli koraci“, „Zvečkica“ te novootvoreni „Mali medo“ i „Malci“.

Obrti „dadilja“ prepoznati su kao kvalitetan izbor i kod roditelja jer se radi s malim skupinama djece, što omogućava individualan pristup i punu posvećenost svakom djetetu, a obrti nude i mogućnost čuvanja djece u poslijepodnevnim satima.