• Aktualno

  • Novi ispitni rok za „Upravitelja prijevoza“ (27.04.2019.)

   22-02-2019

   Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza “Upravitelj prijevoza“ održati će se u subotu 27. travnja 2019.g. u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 28. travnja 2019. Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, tj. do 12....

  • Pojačan nadzor fiskalizacije

   21-02-2019

   U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti, ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će pojačane nadzore fiskalizacije od 14. – 27. veljače 2019. godine na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje...

  • Održan IV. Obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije

   21-02-2019

   U organizaciji Obrtničke komore Zagreb i Zagrebačke županije u Hotelu Sport u Ivanić Gradu 20. veljače 2019. održan je 4. Obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije. Obrtništvo u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, bilježi značajan oporavak pa je u 2018. godini otvoreno više od 2000 novih obrta, na što je podsjetio župan Zagrebačke županije...

  1 2 3

Udruženje obrtnika Samobor daje u najam zainteresiranim udrugama, ustanovama, tvrtkama i pojedincima, stranim institucijama i predstavništvima dvoranu na atraktivnoj lokaciji u središtu Samobora -  Veliku dvoranu Udruženja, Šmidhenova 34, Samobor, u terminu radnih dana : 14h – 20h.

Dvorana udruženja idealna je za održavanje poslovnih skupova (kongresi, sjednice, konferencije, poslovni razgovori), edukacija (seminari, predavanja, radionice, stručni skupovi), promocija, press konferencija, manjih izložbi i festivala, domjenaka, godišnjica i raznih drugih evenata.

Prostorija je opremljena suvremenom tehnikom ( TV, internet , lap top, informatička oprema. ), a ljubazno i profesionalno osoblje bit će Vam na raspolaganju kao organizacijska podrška, dostupna u svakom trenutku.

Dvorana je klimatizirana. Na raspolaganju su i prateći kompjuteri za održavanje informatičkih tečajeva ili predavanja uz korištenje kompjutera.

Zgrada Udruženja obrtnika Samobor, u Šmidhenovoj 34, udaljena je svega 100 metara od užeg centra grada i svih potrebnih institucija.

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor