Pripreme za majstorski ispit u proljetnom ispitnom roku započet će  besplatnim informativnim  radionicama   koje Obrtničko učilište organizira u suradnji  sa Obrtničkom komorom Zagreb u periodu od 20. do 21. veljače 2019.

Radionice za sve zainteresirane polaznike će se održati u dva termina, jutarnjem i popodnevnom i to prema sljedećem rasporedu:

• 20. veljače 2019. (srijeda) u  09:00  te u 17:00 sati
  • 21. veljače 2019. (četvrtak) u 09:00  te u 17:00 sati

Na radionicama ćete dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita. Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane tri do četiri puta tjedno u jutarnjim i popodnevnim terminima prema dogovoru s polaznicima. U slučaju veće skupine moguća je drugačija organizacija nastave u dogovoru sa polaznicima na samom uvodnom predavanju. Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija  i  stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke.

Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.

U  suradnji s nastavnicima puno kvalitetnije i brže naučit  ćete  nastavna  područja  za polaganje teorijskih ispita majstorskoga ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i stručna teorija), kao i za praktični dio radne pedagogije.

Za nastavu smo Vam pripremili ispitna pitanja i kataloge te literaturu temeljem kojih ćete pratiti nastavu (uključeni u cijenu priprema). Cijena priprema za polaganje majstorskog ispita iznosi 4.400,00 kn (plaćanje u 4 obroka) prema računima koje će te dobiti na nastavi ili poštom na Vašu kućnu adresu.

• Više informacija o prijavi samog majstorskog ispita i dokumentaciju možete pronaći OVDJE

Molimo da se zainteresirani za radionice prijave putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili da prijavnicu popunjenu sa svojim podacima dostave osobno u Obrtničko učilište, Ilica 49 najkasnije do 21. veljače 2019. Upisnicu također možete dostaviti i na radionicu. Upisnica se nalazi na web stranici Obrtničkog učilišta: http://www.obrtnicko-uciliste.hr/

Dodatne informacije o pripremama možete dobiti na tel. 01/48 26 012 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

logo hok1

Logo Samobor