Hrvatskim državljanima omogućit će se povratak u Republiku Hrvatsku, odnosno odlazak u zemlju u kojoj rade i borave uz primjenu uputa i mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Obvezno je strogo se pridržavati protuepidemijskih mjera i stroge mjere socijalnog distanciranja iz ove Odluke u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke.

S obzirom na trenutnu situaciju oko epidemije virusa COVID-19, obavještavamo Vas da se majstorski ispiti i ispiti stručne osposobljenosti ODGAĐAJU DO DALJNJEG!  O novom terminu održavanja ispita bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Na sastanku održanom 16. ožujka u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta predstavljeni su prijedlozi mjera za ublažavanje posljedica pandemije korona virusom u gospodarstvu. Na sastanku su sudjelovali predstavnici nadležnih ministarstava i predstavnici: HOK-a, HGK, HIZ-a te HUP-a. Obrtnike je zastupao Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore.

Ova obavijest odnosi se na vozače koji žele voziti i preseliti se iz samoizolacije u karantenu.

UOS katalog

UOS top poduzetnik