U organizaciji Udruženja obrtnika Samobor 11. studenog 2019. godine u Kavani i hotelu Livadić Samobor održana je edukacijsko - kulinarska radionica za samoborske ugostitelje – kuhare. Glavna tema radionice je korištenje lokalne autohtone ribe – žumberačke pastrve u kombinaciji sa sezonskim namirnicama, a radionicu su vodili chefovi Jurica Obrol i Matija Roso iz šibenskog restorana Pelegrini.

Uskoro pokrećemo važan projekt promidžbe obrtnika putem web Kataloga obrtnika kako bi obrtnici bili što vidljiviji i njihove usluge što dostupnije širokom krugu korisnika i građana.
Cilj izrade takvog web Kataloga je promocija obrta kao i promocija obrtništva i poduzetništva u Zagrebačkoj županiji kroz web oglašavanje i internet marketing.

Za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja obrtnik i trgovačko društvo moraju imati Dozvolu (Licenciju) za prijem učenika. Dozvola (Licencija) izdaje se obrtnicima i pravnim osobama koje ispunjavaju materijalno-kadrovske uvjete za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja.

Zagreb Crafts Shop službeno je otvoren u utorak, 16. srpnja, u 18:00 sati, u pasažu Obrtničke komore Zagreb, na adresi Ilica 49.

Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika održalo je dana 17. lipnja 2019. godine svoju redovnu sjednicu Skupštine. Na sjednici su prisustvovali gotovo svi članovi Skupštine i Nadzornog odbora.

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

UOS katalog

UOS top poduzetnik