Porezna reforma uvela je mnoge polemike i rasprave u računovodstveno/financijskom okruženju tijekom zadnjih mjeseci, s obzirom na niz novih zakonskih promjena. Cilj seminara je na jednom mjestu pružiti sve detaljne informacije vezane uz izmjene propisa koje će stupiti na snagu 1.1.2020. godine, a značajni su za računovođe i knjigovođe. Ovim seminarom ćemo obuhvatiti sve izmjene i nadopune zakona u 4. krugu porezne reforme koje stupaju na snagu od 01.01.2020. godine.

Zagrebačka županija i Grad Zagreb i ove godine organiziraju, sedamnaesti put zaredom, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ koja će se održati 19. i 20. listopada 2019. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Hrvatska gospodarska komora poziva Vas na akciju „Kupujmo hrvatsko“, koja će se održati u gradu Zagrebu 17. i 18. rujna 2019. (utorak i srijeda) na Trgu bana Josipa Jelačića, od 9 do 19 sati.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je poziv za sve poduzetnike na Dan otvorenih vrata europskog tržišta. Dani otvorenih vrata održat će se u ponedjeljak, 9. rujna 2019. od 10:00 do 14:00 u Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Jesenski rok majstorskih ispita održava se u Obrtničkoj komori Zagreb u razdoblju studeni/prosinac: od 11.11.2019. - 20.12.2019. godine.

Prijave su u tijeku, a zadnji dan prijave je 27.09.2019.

Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 12. rujna 2019. godine u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma), u okviru 52. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2019. godine, najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Jesenskom međunarodnom sajmu u Grazu- HERBSTMESSE 2019, jednom od najvažnijih sajmova u Republici Austriji, koji će se održati od 03. do 07. listopada 2019. godine, na prostoru sajma u gradu Grazu.

Seminar će se održati u utorak, 18. lipnja 2019. u 14,00 sati u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu, Ilica 49. Očekivano trajanje seminara je do 17,30 sati.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 52. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2019., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 10. do 15. rujna 2019. godine.

U sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna od 13. do 18. svibnja 2019. godine , Obrtnička komora Zagreb uključila se s predavanjima na temu energetske učinkovitosti, te Vas poziva da dođete na ovo zanimljivo predavanje.

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2019“ značajna je sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 15. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad, 8. lipnja 2019.

Izložbeno- prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda Kvarner Expo, održati će se u Crikvenici od 21. - 23. lipnja 2019. godine, na Trgu Stjepana Radića (glavni gradski trg na šetnici uz more).

Gastro show „Slatki Samobor“ manifestacija je Udruženja obrtnika Samobor koja promovira vrijedne samoborske slastičare i njihove slastice. Za sve posjetitelje naši vrijedni slastičari pripremili su pregršt neodoljivih slastica. Ove godine „Slatki Samobor“ održat će se 13. i 14. travnja u sklopu 15. Samoborskog proljetnog sajma, na glavnom trgu u Samoboru.

Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki Zagrebačke županije, autohtonih gastronomskih proizvoda i vina te kulturne baštine. Sajamske aktivnosti održat će se u dane vikenda, 13. i 14. travnja  2019. na glavnom samoborskom Trgu kralja Tomislava.

logo hok1

Logo Samobor