Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je radionicu za vlasnike frizerskih i kozmetičarskih salona, cvjećarskih i krojačkih obrta i svih uslužnih djelatnosti na temu: “Moj idealni cjenik“. Radionica je održana 06. ožujka 2018.g., od 17:00 do 20:00 sati u prostorijama Udruženja, a vodile su je stručne predavačice iz SVIM TEAMA – Ivana Mišić Lokar i Sanja Varlaj, sa preko 20 godina radnog iskustva u „beauty“ industriji i kao poslovni savjetnici u sektoru uslužnih djelatnosti.

U današnje vrijeme napredne tehnologije i sve veće potrebe za informatičkom pismenošću, ljudi su suočeni sa izazovima u korištenju informatičkih alata koji svakim danom sve brže i više napreduju. U programu edukacije Operater/ka na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat, pozivamo Vas da se na jednostavan i učinkovit način pridružite edukaciji koja će Vam olakšati svakodnevno suočavanje sa tehnologijom.

Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je 08. veljače 2018. seminar: "Posebnosti pri izradi godišnje porezne prijave obrtnika i slobodnih zanimanja za 2017.g. i izmjene o oporezivanju samostalnih djelatnosti od 01.01.2017.g." koji je okupio brojne obrtnike/poduzetnike i njihove zaposlenike.

Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika je 08. prosinca 2017. godine na svečanoj sjednici Skupštine obilježilo 50 godina uspješnog rada. Iako je tradicija obrtništva u ovom kraju puno starija ova je obljetnica podsjetnik na početak organiziranog rada obrtnika kada je u listopadu 1967. godine u Samoboru osnovano Udruženje samostalnih zanatlija.

Udruženje obrtnika Samobor je organiziralo 2. radionicu i predavanje koju je održao SVIM tim, i to u prostorijama Udruženja ( Šmidhenova 34, Samobor). Radionica naziva: “Kako prodati sebe i uslugu?” održana je 15.svibnja 2017.g., od 18:00 do 21:00 sati, i to ovaj put uz sudjelovanje članica - sekcije cvjećara koji su također našli interes i bili izuzetno zadovoljni organizacijom i onim što su naučili na radionici.

Prošlog tjedna održala se Medunarodna vrtna izložba Floraart 2017.g. na kojoj su samoborski cvjećari ponovno postigli zapažene rezultate.Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače, dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Zajedničkim snagama Hrv. udruge profesionalnih cvjećara i aranžera – samoborske cvjećarke: Marija Kramarić , Nives Katić i Sanja Hržić osvojile su 1.mjesto za cvjetnu instalaciju na jezeru Bundek - nagrada Turističke zajednice grada Zagreba i 1 nagradu za instalaciju - Publika .

Potkategorije

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor