Prošlog tjedna održala se Medunarodna vrtna izložba Floraart 2017.g. na kojoj su samoborski cvjećari ponovno postigli zapažene rezultate.Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače, dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Zajedničkim snagama Hrv. udruge profesionalnih cvjećara i aranžera – samoborske cvjećarke: Marija Kramarić , Nives Katić i Sanja Hržić osvojile su 1.mjesto za cvjetnu instalaciju na jezeru Bundek - nagrada Turističke zajednice grada Zagreba i 1 nagradu za instalaciju - Publika .

Na kupu florista gđa. Sanja Hržić, vl. Obrta CVIJEĆEBYSANJA iz Samobora osvojila je dvije prve, jednu drugu nagradu i ukupnim zbirom bodova postala ukupni pobjednik kupa florista za 2017.g.

Ne smijemo zaboraviti i natjecanje cvjećara u okviru Zagrebačkog obrtničkog sajma koji se održao na Velesajmu 26.-28. travnja 2017.g. i gdje je gđa. Hržić, u konkurenciji iz cijele Hrvatske, osvojila 3. mjesto – kategorija vjenačni buket, 1. mjesto – kategorija: slobodni stil stručka, te ukupno 3. mjesto na tom elitnom natjecanju svih obrtnika iz Hrvatske.

Od srca čestitamo gđi. Hržić i svim drugim našim cvjećarima što tako uspješno predstavljaju sebe, svoj obrt i samoborsko cvjećarstvo.