Udruženje obrtnika Samobor poziva sve obrtnike sa područja Samobora, Svete Nedelje i Stupnika da se jave Udruženju na mail radi iskazivanja interesa za zajedničkim nastupom na Adventskom sajmu u Zagrebu 2018. godine (dalje u tekstu: Sajam).

Udruženje je prihvatljiv prijavitelj na natječaj Zagrebačke županije kao organizator zajedničkog nastupa poduzetnika na manifestacijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Natječaj Zagrebačke županije je otvoren do 20. rujna 2018. g. Udruženje će osigurati sufinanciranje organiziranja zajedničkog nastupa na Sajmu obrtnicima sa područja Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, u iznosu od najviše 10% od ukupnog troška izlaganja, i to:

Zakupa, uređenja i opremanja izložbenog prostora

Za uspješnu prijavu projekta zajedničkog nastupa potreban je interes tri ili više obrtnika i poduzetnika sa područja zagrebačke županije koji će nastupati na Sajmu.

OBVEZE PRIHVATLJIVIH IZLAGAČA:

1. Ispuniti prijavni obrazac – iskaz interesa koji se nalazi na dnu teksta

2. Osigurati i dostaviti Udruženju dokaz o rezervaciji izlagačkog mjesta na Sajmu najkasnije do 15. studenog 2018. godine.

3. Osigurati sufinanciranje zakupa, uređenja i opremanja izložbenog prostora ovisno o konačnom sufinanciranju od strane Udruženja i Zagrebačke županije.

4. Potpisati Ugovor sa Udruženjem o zajedničkom nastupu na Sajmu do 01. prosinca 2018. godine.

5. Izvršiti sufinanciranje izlaganja na Sajmu i to uplatom na žiro račun Udruženja IBAN: HR1424030091120005846, opis plaćanja: sufinanciranje izlaganja na Adventskom sajmu Zagreb 2018.g., najkasnije do 01. prosinca 2018. godine.

6. Nepostojanje komorskog duga od trenutka iskaza interesa do završetka izlaganja na Sajmu

Udruženje će u ime zainteresiranih izlagača izvršiti sve radnje prijave projekta na natječaj Zagrebačke županije te u slučaju odobrenja projekta i osiguranja izlagačkog prostora od strane izlagača, potpisati Ugovore za zakupodavcima izlagačkih prostora. Udruženje će primati iskaze interesa članova Udruženja do 01. rujna 2018. godine.

Sajam Advent 2018