U gradu Vrbovcu dana 12., 13. i 14.05.2017.g. održati Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva. Na sajmu se očekuje veliki broj izlagača iz Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.Isto tako u vrijeme održavanja sajma na sajmu se očekuje veliki broj posjetioca.

Gospodarski sajam u Zaprešiću je prodajno-izložbenog karaktera pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića i ministarstva poduzetništva i obrta. Tom prilikom Udruženje planira prijaviti projekt zajedničkog nastupa naših obrtnika na tom sajmu u okviru kojega će se sufinancirati troškovi: zakupa, uređenja i opremanja izložbenog prostora te izrade promidžbenih materijala za potrebe nastupa na manifestaciji.

U sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini, Županijska komora Krapina, u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorskom županijom, Gradom Krapinom te izvršnim organizatorom Radijem Kaj, organizira tradicionalnu gospodarsku izložbu 24. Zagorski gospodarski zbor.

„Jesen u Lici“ je sajam i izložba tradicijskih proizvoda, koja se ove godine 17. puta održava u Gospiću 2.-4. listopada, prerastavši u najznačajniju gospodarsku, kulturnu i etno manifestaciju na području Ličko-senjske županije. Najvećim dijelom, to je izložba tradicijskih proizvoda, i na njoj mogu izlagati obrti koji proizvode različite poljoprivredne, prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode i usluge, karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze.

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivni nastup svojih članova na 22. Generalnom BH-sajmu ZEPS 2015. u Zenici, najvećoj sajamskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini. Izložbeni program sajma ZEPS obuhvaća ove djelatnosti: građevinarstvo, elektro-industrija, strojogradnja, proizvodnja i prerada metala, drveta, plastičnih masa, gume, izrada alata i naprava, izrada namještaja i opreme za uređenje doma, energetika, IT tehnologije.