Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivni nastup svojih članova na 22. Generalnom BH-sajmu ZEPS 2015. u Zenici, najvećoj sajamskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini. Izložbeni program sajma ZEPS obuhvaća ove djelatnosti: građevinarstvo, elektro-industrija, strojogradnja, proizvodnja i prerada metala, drveta, plastičnih masa, gume, izrada alata i naprava, izrada namještaja i opreme za uređenje doma, energetika, IT tehnologije.

Termin održavanja sajma je 6. -10.10.2015., a svečano otvorenje sajma planirano je da bude 6.10.2015. u 11 sati.

ROK PRIJAVE NASTUPA:  14. 08. 2015. ili do popune izložbenog prostora.

Dostava prijavne dokumentacije vrši se poštom u Hrvatsku obrtničku komoru, Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb ili na telefaks broj 01/4846-610.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona 01/4806-650 - Dražen Horvat, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te vidjeti na stranici Hrvatske obrtničke Komore.

Obrtnička komora Zagreb organizira prijevoz i smještaj na 22. Generalnom BH-sajmu ZEPS 2015. u Zenici. Smještaj je organiziran u hotelu HECCO u centru grada Sarajeva, na adresi: Medresa 1, Sarajevo. Cijena aranžmana po osobi iznosi 50,00 eura što uključuje, smještaj u hotelu-1noćenje s doručkom, zajedničku večeru , te ulaznicu za sajam. Vrijeme polaska autobusa; 09. listopada u 7:00 sati. Mjesto polaska : ispred Udruženja obrtnika grada Zagreba, Trg Mažuranića 13

Prijaviti se možete na e mail; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili fax:01/48 46 615, te Vas molimo da navedete i broj putovnice ili broj osobne iskaznice ili se javite u Udruženje obrtnika Samobor na tel: 091/ 3360 129 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.