• Aktualno

  • Novi ispitni rok za „Upravitelja prijevoza“ (27.04.2019.)

   22-02-2019

   Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza “Upravitelj prijevoza“ održati će se u subotu 27. travnja 2019.g. u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 28. travnja 2019. Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, tj. do 12....

  • Pojačan nadzor fiskalizacije

   21-02-2019

   U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti, ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će pojačane nadzore fiskalizacije od 14. – 27. veljače 2019. godine na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje...

  • Održan IV. Obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije

   21-02-2019

   U organizaciji Obrtničke komore Zagreb i Zagrebačke županije u Hotelu Sport u Ivanić Gradu 20. veljače 2019. održan je 4. Obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije. Obrtništvo u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, bilježi značajan oporavak pa je u 2018. godini otvoreno više od 2000 novih obrta, na što je podsjetio župan Zagrebačke županije...

  1 2 3

U sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini, Županijska komora Krapina, u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorskom županijom, Gradom Krapinom te izvršnim organizatorom Radijem Kaj, organizira tradicionalnu gospodarsku izložbu 24. Zagorski gospodarski zbor.

Najveće okupljanje i promocija gospodarstvenika u Hrvatskom zagorju održat će se u dvorani i na vanjskim prostorima, od 8. do 10. rujna. Na Zboru će izlagati gospodarstvenici i obrtnici Hrvatskog zagorja, cijele Hrvatske te susjedne Slovenije,  Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske. Ovogodišnja zemlja partner Zagorskoga gospodarskog zbora je Republika Slovenija, dok je Šibensko-kninska županija partner županija.

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru i svojim izlaganjem upotpunite prezentaciju proizvoda i usluga. Nastup za tvrtke je besplatan.

Udruženje obrtnika Samobor, u suradnji sa Obrtničkom komorom Zagreb, vam je osiguralo besplatno sudjelovanje na gospodarskoj izložbi 24.Zagorski gospodarski zbor od 8.-10. rujna 2016.g. - sportska dvorana OŠ LJudevit Gaj - Krapina. Molimo Vas da rezervirate svoje sudjelovanjen na tel. Udruženja 01/3360 129, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 04.08.2016

Na Zboru će izlagati gospodarstvenici iz cijele Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske, a posebni partneri sajma su Slovenija i Šibensko-kninska županija.

Obrtnička komora je osigurala besplatni izlagački prostor za vrijeme održavanja sajma koji je promotivno-prodajnog karaktera.

Molimo Vas da rezervirate svoje sudjelovanjen na tel. Udruženja 01/3360 129, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 04.08.2016

Izložba će se održati u sportskoj dvorani, šatoru i na otvorenim prostorima uz OŠ Ljudevit Gaj u Krapini. Izlaganje na tipski uređenom prostoru je besplatno, a dodatna oprema i prostor se naplaćuju prema posebnom cjeniku, koji će se dostaviti zainteresiranim  sudionicima. Svi sudionici su obavezni za vrijeme Zagorskoga gospodarskog zbora od četvrtka, 8. rujna, do subote, 10. rujna, u radnom vremenu Sajma, 10 – 22 sata, osigurati prisutnost predstavnika izlagača.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja i ostali podaci dostupni su na internetskoj stranici www.zgz.hr.

Također, za dodatnu promociju pripremili smo povoljne sajamske Promotivne pakete oglašavanja, kako bi vaše sudjelovanje na Zagorskomu gospodarskom zboru učinili što učinkovitijim i korisnijim.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da svoju prijavu dostavitenajkasnije do 31. kolovoza putem internetske stranice www.zgz.hr/za-izlagace/obrazac-za-prijavu  ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sve dodatne informacije možete dobiti i u ŽK Krapina na broj telefona049/371 883, od gospodina Krunoslava Goluba.

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor