• Aktualno

  • Poziv za sudjelovanje na 15. Samoborskom proljetnom sajmu (14.4.2019)

   18-03-2019

   Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki...

  • Nezaposleni, prijave za besplatno usavršavanje

   16-03-2019

   Nezaposlena ste osoba? Živite na području LAG-a Sava? Htjeli biste steći još neka znanja i vještine da možete pronaći bolji posao?

  • 3. Motivacijska radionica za nezaposlene (22.3.)

   14-03-2019

   Klub za zapošljavanje – RADO (Obrtnička komora Zagreb – Udruženje obrtnika Samobor) održati će 22. ožujka 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor 3. motivacijsku radionicu za nezaposlene osobe s područja Samobora i Svete Nedelje. Motivacijsku radionicu voditi će: stručnjakinja za poslovnu komunikaciju i osobni razvoj Liljana Buhač i...

  1 2 3


Ova manifestacija se već četvrti put organizira u sklopu Samoborskog proljetnog sajma, a cilj ovog projekta je pružanje informacija učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima o mogućnostima upisa u srednje škole i izbora zanimanja što je izuzetno bitno mladim ljudima pri odabiru budućeg zanimanja.

Učenici osnovnih škola zajedno sa svojim profesorima organizirano dolaze na lokaciju manifestacije, gdje će ih dočekati izlagači -  učenici srednjih škola u iz Samobora i Zagreba te predstavnici organizatora (Udruženje obrtnika Samobor i Grad Samobor).Izlagači manifestacije će biti: ETUŠ Samobor, Srednja strukovna škola u Samoboru, Gimnazija A.G.Matoš Samobor, Glazbena škola Ferdo Livadić Samobor i škole iz Zagreba : Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija i Elektrotehnička škola-Končar. Njihovi učenici dijeliti će promotivne materijale svojih škola, razgovarati sa osmašima te informirati ih uz zanimljive prezentacije svojih obrazovnih programa (izvođenje pokusa, uređivanje frizura i dr.). Ove godine organizatori očekuju preko 500 učenika osnovnih škola da posjete ovu manifestaciju, a ovom prilikom pozivamo i njihove roditelje da se upoznaju sa obrazovnim programima srednjih škola u cilju što boljeg informiranja njihove djece.

monp ESFOve godine „Dojdi osmaš u Samobor 2016“ se provodi u okviru EU projekta MLADI OBRTNICI – NOVI PODUZETNICI“ koji su sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor