Udruženje obrtnika Samobor, u suradnji s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti Grada Samobora organizira 07. travnja 2017. prezentaciju programa mogućnosti upisa učenika osnovnih škola na području Grada Samobora i Svete Nedelje u srednje škole Grada Samobora pod nazivom ,Dojdi osmaš u Samobor 2017.

Dojdi osmaš u Samobor se održava u prostorijama srednjih škola u Samoboru ( mala dvorana ), Andrije Hebranga 26, Samobor, od 09:00 – 14:00 sata,a u prezentaciji sudjeluju sve samoborske srednje škole, 3 srednje škole s područja Grada Zagreba, Udruženje obrtnika Samobor, Hrvatski Zavod za zapošljavanje i druge javne institucije i udruge.

Cilj ovog projekta je pružanje informacija učenicima 8.razreda osnovnih škola i njihovim

Roditeljima o mogućnostima upisa i izboru upisa u srednju školu.

Ove godine očekujemo preko 500 učenika 8. razreda osnovnih škola te 6 srednjih škola kao izlagače koji će na jednom mjestu predstaviti svoje obrazovne programe.

Ovo je jedinstven projekt promocije obrazovnih programa srednjih škola sa naglaskom na obrtnička zanimanja koji promovira i upoznaje učenike sa obrazovnim programima i praktičnim znanjima koja se očekuju od njih u njihovom daljnjem obrazovanju.

Ovom prilikom Udruženje obrtnika Samobor se zahvaljuje svim osnovnim i srednjih školama, obrtnicima i poduzetnicima, Gradu Samoboru i našim partnerima na uspješnoj organizaciji i provedbi ove manifestacije, a učenike osnovnih škola i njihove roditelje očekujemo 07.travnja na Dojdi osmaš u Samobor!

Kako je izgledao Dojdi osmaš 2016.godine možete pogledati u galeriji.

 

gledajte_emisiju_o_obrtnistvu_na_htv_2_mediumobrtnicki-listpozitiva samobor