Novi europski regulatorni okvir za zaštitu osobnih podataka, Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR – General Data Protection Regulation), čija primjena započinje 25. svibnja, donosi značajne promjene obrtnicima koji zapošljavaju radnike ili na drugi način prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Obradu osobnih podataka potrebno je uskladiti s GDPR-om, a nepoštivanje novih obveza može rezultirati visokim novčanim kaznama.

Kako biste se pripremili za nadolazeće promjene, pozivamo vas na savjetovanje za obrtnike „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti podataka – Opća uredba (GDPR)“, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Agencije za zaštitu osobnih podataka, koje će se održati 11. travnja 2018. godine, u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II, s početkom u 10,00 sati.

Prijave s podacima (ime i prezime) zaprimaju se na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., do 10. travnja 2018. godine.

P R O G R A M

UVOD

10:00 Pozdravni govor i projekcija promocijskih i edukativnih spotova

PREDAVANJE