• Aktualno

• Besplatan seminar o eRačunu u javnoj nabavi za obrtnike

14-06-2019

Seminar će se održati u utorak, 18. lipnja 2019. u 14,00 sati u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu, Ilica 49. Očekivano trajanje seminara je do 17,30 sati.

• 3D samoborska kremšnita

12-06-2019

Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola provela je u suradnji sa Srednjom strukovnom školom projekt „3D samoborska kremšnita“, a koji je financiran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

• Potpore za poduzetnike u turizmu

07-06-2019

Bespovratne potpore Zagrebačke županije za poduzetnike u turizmu namijenjene su za sufinanciranje poduzetničkih projekata u turizmu koji se odnose na povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude sljedećih postojećih ugostiteljskih objekata:

1 2 3

Sve zamaskirane posjetitelje čekaju dva vikenda opuštajuće zabave na Trgu kralja Tomislava koji će se preimenovati u Trg fašničkih velikana, mališani će dobiti svoj šareni kutak na Trgu Matice hrvatske, zanimacije su pripremljene i u Kleščićevoj, na Trgu iza pošte, luna parku kod kina i klizalištu u bivšoj vojarni.

Fašnička vlast u dolasku, pobrinula se da posao u Fašničkoj Republici nađu i umjetničke duše. Pa će nam tako svirati i pjevati na otvorenju 22. veljače Mladen Grdović, na zatvaranju 5. ožujka jedan posebni bend koji za sad nek ostane tajna, a dolaze još TBF, Neno Belan, Songkillers, Klapa Intrade, Gazde i Slavonske Lole.

Tko ne može držat čekić, može držat mikrofon, kaže stara fašnička pa ćemo uz mikrofoniste uživati u dane vikenda.

Ove godine “posel se deli na fašničkoj baušteli”, a vječna je istina da “bedaki noriju svaki dan, a pametni samo na Fašnik”.

logo hok1

Logo Samobor